Ervaringen van abonnees

Een website kon niet ontbreken..

"Na 6 jaar intensieve studie en veel praktijk, was ik NLP trainer en coach en kon ik aan de slag met mijn eigen activiteiten. Natuurlijk wist ik dat ik dat een website tegenwoordig een 'must' is. Maar ik zag er wel tegenop. Ik ben niet zo’n techneut die alles wil uitzoeken. De handleiding van mijn GSM heb ik ook nooit bestudeerd. Het moet gewoon werken...

Lees verder »

Snel en voordelig, dat wil toch iedere professional!

Nu u de knoop hebt doorgehakt en u ook een website op Internet wilt, dan moet het ook snel. U verschilt daarin niet van andere ondernemers, dat weten wij uit ervaring!. Met een abonnement op een Chronick Pro website bent u binnen een kwartier al echt aan de slag!

Wij weten uit jarenlange ervaring met MKB-ondernemers dat naast de angst voor de complexiteit ook de kosten vaak een drempel vormen om te starten met een eigen website. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat niet alleen zeer gebruikersvriendelijk is, maar ook voordelig en compleet. Geen toeslagen. Geen extra's. Gewoon een maandabonnement van € 19,95 waarin alles is inbegrepen, behalve de BTW. Dus inclusief uw eigen domeinaan die u vrij kunt kiezen, inclusief drie e-mailadressen, inlcusief de hosting en inclusief technisch support en een online helpdesk.

Chronick Pro is een website-beheer-dienst die speciaal gemaakt is voor mensen zoals u. Ontwikkeld door professionals die uit ervaring weten dat u vooral geïnteresseerd bent in een oplossing die werkt, zonder poespas en met snel resultaat, niet alleen met betrekking tot het vullen en beheer van de website maar ook als het gaat om reacties van bezoekers! Het mooiste bewijs voor de gebruikersvriendelijkheid van ons product kregen wij van een abonnee: "Hierbij verzoek ik u om mijn abonnement stop te zetten. Niet omdat ik ontevreden ben. Integendeel. Nee, ik kan de toeloop van nieuwe klanten niet meer aan. Ik wil eigenlijk gaan afbouwen..." Overigens heeft deze abonnee een paar dagen later besloten om het abonnement toch door te zetten. Ze had haar beslissing aan haar klanten gemeld en die waren unaniem teleurgesteld!

Chronick Pro is een oplossing die gebaseerd is op wensen van ondernemers die u voorgingen. Voor u de ideale start op Internet! Inmiddels zijn enkele honderden abonnees dik tevreden met de voorlopers van dit product. En Chronick Pro is nog beter en completer. U merkt het al direct bij de gebruikersvriendelijke aanmelding. En daarna krijgt u direct een link naar uw website. U zult verbaasd zijn hoe die er gelijk al uitziet!

Klik bovenin op ‘Aanmelden' om nu niet langer uit te stellen en uw eigen website te starten. Of klik boven in het menu om nog meer over Chronick Pro te lezen.

 

Vorige pagina