Ervaringen van abonnees

Een website kon niet ontbreken..

"Na 6 jaar intensieve studie en veel praktijk, was ik NLP trainer en coach en kon ik aan de slag met mijn eigen activiteiten. Natuurlijk wist ik dat ik dat een website tegenwoordig een 'must' is. Maar ik zag er wel tegenop. Ik ben niet zo’n techneut die alles wil uitzoeken. De handleiding van mijn GSM heb ik ook nooit bestudeerd. Het moet gewoon werken...

Lees verder »

Uw Chronick PRO website wordt gevonden! Door de zoekmachines en door uw klanten!

eenvoudig en gemakkelijk eigen website beheren met abonnement voor bedrijven en organisatiesResultaat gericht!
Met uw website wilt u een doel bereiken. Maar dan moet deze wel gevonden en bezocht worden. Daar kunt u zelf veel aan doen, door een goede vermelding in uw folders, advertenties, briefpapier, kortom door de website goed bekend te maken. Maar dat is niet genoeg. Want zoekmachines, en dan met name Google, spelen een zeer belangrijke rol bij het doorverwijzen naar uw website.

Chronick PRO is geoptimaliseerd voor zoekmachines
Zoekmachines hebben robots (‘spiders') die Internet continu doorzoeken op nieuwe en relevante informatie. Bij het ontwikkelen van Chronick Pro websites is er alles aan gedaan om de informatie die u op uw website plaatst zo optimaal mogelijk doorzoekbaar te maken voor de zoekrobots, o.a. door een speciale ‘Google sitemap' (een soort plattegrond speciaal voor de Google spider)

Hoog scoren door de juiste trefwoorden op te nemen
Het is belangrijk om goed na te denken op basis van welke trefwoorden u gevonden wilt worden. Want die trefwoorden kunt u via het beheer van uw Chronick Pro website eenvoudig aan de zoekmachines kenbaar maken. U moet dan ook wel zorgen dat die trefwoorden in uw informatie voorkomen!

Vorige pagina