Ervaringen van abonnees

Een website kon niet ontbreken..

"Na 6 jaar intensieve studie en veel praktijk, was ik NLP trainer en coach en kon ik aan de slag met mijn eigen activiteiten. Natuurlijk wist ik dat ik dat een website tegenwoordig een 'must' is. Maar ik zag er wel tegenop. Ik ben niet zo’n techneut die alles wil uitzoeken. De handleiding van mijn GSM heb ik ook nooit bestudeerd. Het moet gewoon werken...

Lees verder »

Direct aan de slag

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier.

Direct na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met inloggegevens en een tijdelijk internetadres. Daar kunt u in uw eigen tempo uw website inrichten terwijl wij uw domeinnaam registreren en in orde maken.

"Heb ik dat gemaakt...?"

U zult versteld staan van hoe uw website er al uitziet. De website is door ons gevuld met een aantal voorbeeldpagina's en afbeeldingen. U krijgt daardoor een goed beeld van de mogelijkheden. Het zal u direct opvallen dat ook uw eigen naam al op de site staat. Met een paar kleine aanpassingen krijgt de website de kleuren van uw huisstijl. Onze voorbeeldteksten en -afbeeldingen zijn bedoeld om u te inspireren, u kunt ze direct vervangen door eigen teksten of afbeeldingen. Wanneer u tevreden bent met de inhoud en de vormgeving van uw website kunt u zelf met een vinkje uw site 'live' zetten, zodat deze voor iedereen op Internet te zien is!

Snel dus...

  • direct na aanmelding al aan de slag op een tijdelijk internetadres...
  • in uw eigen tempo uw website vullen...
  • met één vinkje gaat uw site 'live' wanneer u dat wilt...

Vorige pagina