Ervaringen van abonnees

Een website kon niet ontbreken..

"Na 6 jaar intensieve studie en veel praktijk, was ik NLP trainer en coach en kon ik aan de slag met mijn eigen activiteiten. Natuurlijk wist ik dat ik dat een website tegenwoordig een 'must' is. Maar ik zag er wel tegenop. Ik ben niet zo’n techneut die alles wil uitzoeken. De handleiding van mijn GSM heb ik ook nooit bestudeerd. Het moet gewoon werken...

Lees verder »

Beheren is eenvoudig

eenvoudig gemakkelijk en snel eigen website beheren met abonnement voor bedrijven en organisatiesChronick PRO is gemaakt door ervaren professionals die met succes bewezen hebben dat ze gebruikersvriendelijke producten kunnen ontwikkelen.

Het beheer van Chronick PRO is daarom zo ingericht dat mensen die met Word overweg kunnen, ook in staat zijn om in korte tijd een mooie, complete website in elkaar te zetten. Mocht u onverhoopt toch vragen hebben, dan wordt u snel in de juiste richting gestuurd door de help-teksten.

Veel mensen vinden het moeilijk om een eerste zin op papier te zetten. Wij helpen u graag op weg! Laat u inspireren door de voorbeeldpagina's op uw website en vervang ze op eenvoudige wijze door uw eigen teksten/ afbeeldingen.

Simpel dus...

  • geen dikke handboeken en handleidingen nodig...
  • voorbeeldteksten en -pagina's als inspiratie...
  • online helpdesk...

Vorige pagina