Ervaringen van abonnees

Een website kon niet ontbreken..

"Na 6 jaar intensieve studie en veel praktijk, was ik NLP trainer en coach en kon ik aan de slag met mijn eigen activiteiten. Natuurlijk wist ik dat ik dat een website tegenwoordig een 'must' is. Maar ik zag er wel tegenop. Ik ben niet zo’n techneut die alles wil uitzoeken. De handleiding van mijn GSM heb ik ook nooit bestudeerd. Het moet gewoon werken...

Lees verder »

Chronick PRO

Uw eigen website in een handomdraai en tegen lage kosten!

eenvoudig gemakkelijk en snel eigen website beheren met abonnement voor bedrijven en organisatiesHoe vaak hebt u niet gedacht dat het eigenlijk hoog tijd was om u op internet te presenteren? En hoe vaak is het er niet van gekomen? Niets om u voor te schamen, maar steeds meer MKB-ondernemers hebben dit inmiddels wel al gedaan. Wij maken het u nu wel erg gemakkelijk om die stap ook te zetten!

Ervaring leert ons dat veel MKB-ondernemers in beginsel dezelfde behoeften hebben; 

  • Een representatieve website die eenvoudig te beheren is
  • Uw bedrijf goed vindbaar op internet
  • en dat alles voor een redelijk bedrag

Chronick PRO biedt u deze mogelijkheden en meer. Chronick PRO is speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemers.

Uw bedrijf of activiteit is uniek. Uw website moet dat ook zijn.

Eerlijk is eerlijk. Er zijn meer producten waarmee u uw eigen website kunt beheren. Vaak wordt u dan echter veroordeeld tot een soort 'standaard-website'. En dat terwijl u nu juist de unieke aspecten van uw bedrijf wilt belichten. 

Het gemak dient de mens...

Chronick PRO is anders. Chronick PRO is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het gemak niet ten koste van uw vrijheid mag gaan. Het biedt u de ideale combinatie tussen vrijheid en het gemak van de reeds voor u gemaakte keuzes en instellingen. Chronick PRO biedt u de vrijheid om uw eigen huisstijl te verwerken, uw eigen vormgeving sjabloon te kiezen en natuurlijk uw eigen logo prominent te tonen. 

Vorige pagina