Snel en voordelig

Binnen een kwartier kunt u aan de slag en kunt u uw bedrijf of activiteit op professionele wijze op Internet presenteren. En voor kosten die lager zijn dan een hele kleine advertentie..!

Nu u de knoop hebt doorgehakt en u ook een website op Internet wilt, dan moet het waarschijnlijk ook snel gebeuren... U verschilt daarin niet van andere ondernemers, dat weten wij uit ervaring!. Met een abonnement op een Chronick Pro website bent u binnen een kwartier al echt aan de slag. Probeer maar!

Moeilijk? Duur? Welnee!
Wij weten uit jarenlange ervaring met MKB-ondernemers dat naast de angst voor de complexiteit van het beheren van een eigen website ook de kosten vaak een drempel vormen om op Internet te starten. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat niet alleen zeer gebruikersvriendelijk is, maar ook voordelig en compleet. Geen toeslagen. Geen extra's. Gewoon een jaarabonnement van € 240 waarin alles is inbegrepen, behalve de BTW. Dus inclusief uw eigen domeinaan die u vrij kunt kiezen, inclusief drie e-mailadressen, inlcusief de hosting en inclusief technisch support en een online helpdesk.

Ontwikkeld voor mensen die geen PC-kenner zijn. En dat ook niet willen worden!
Chronick Pro is een website-beheer-dienst die speciaal gemaakt is voor mensen zoals u. Ontwikkeld door professionals die uit ervaring weten dat u vooral geïnteresseerd bent in een oplossing die werkt, zonder poespas en met snel resultaat, niet alleen met betrekking tot het vullen en beheer van de website maar ook als het gaat om reacties van bezoekers! Het mooiste bewijs voor de gebruikersvriendelijkheid van ons product kregen wij van een abonnee die een eigen praktijk had: "Hierbij verzoek ik u om mijn abonnement stop te zetten. Niet omdat ik ontevreden ben. Integendeel. Nee, ik wil geen nieuwe klanten meer, en die blijven maar komen.. Ik wil eigenlijk gaan afbouwen..." Overigens heeft deze abonnee een paar dagen later besloten om het abonnement toch door te zetten. Ze had haar beslissing aan haar klanten gemeld en die waren unaniem teleurgesteld!

De ideale start
Chronick Pro is een oplossing die gebaseerd is op wensen van ondernemers die u voorgingen. Voor u de ideale start op Internet! Inmiddels zijn enkele honderden abonnees dik tevreden met de voorlopers van dit product. En Chronick Pro is nog beter en completer. U merkt het al direct bij de gebruikersvriendelijke aanmelding. En daarna krijgt u direct een link naar uw website. U zult verbaasd zijn hoe die er gelijk al uitziet!

Klik bovenin op 'Aanmelden' om nu niet langer uit te stellen en uw eigen website te starten. Of klik boven in het menu om nog meer over Chronick Pro te lezen.

Vorige pagina