Eenvoudiger kan niet!

Chronick Pro is gemaakt voor mensen zoals u. Professionals die zonder ingewikkelde handleidingen en technisch jargon gewoon een eigen website willen vullen en beheren. Wedden dat u het ook kunt?

Want met een Chronick Pro website bent u binnen een kwartier al echt aan de slag! Zonder training en zonder dikke handboeken.

Niet meer uitstellen!
Wij weten uit jarenlange ervaring met MKB-ondernemers dat er een aantal weerstanden zijn die overwonnen moeten worden om te starten met een eigen website. Want hoe vaak hebt u niet gedacht dat het eigenlijk hoog tijd was voor uw bedrijf, uw organisatie of uw professioneel uitgegroeide hobby om u ook op Internet te presenteren? En hoe vaak is het er niet van gekomen? Overigens niets om u voor te schamen, want u verkeert in goed en talrijk gezelschap!

Maar nu is er Chronick Pro. Een website-beheer-dienst die speciaal gemaakt is voor u. Ontwikkeld door professionals die uit ervaring weten dat u niet geïnteresseerd bent in software jargon, duizendenéén instellingen en ingewikkelde handleidingen. De ideale combinatie tussen vrijheid (uw eigen kleuren, logo's afbeeldingen en teksten) en het gemak van voor u gemaakte keuzes en instellingen.

Inmiddels zijn enkele honderden abonnees dik tevreden met de voorlopers van dit product. En Chronick Pro is nog beter en completer. U merkt het al direct bij de gebruikersvriendelijke aanmelding. En daarna krijgt u direct een link naar uw website. U zult verbaasd zijn hoe die er gelijk al uitziet! En dan komt het leukste deel: uw eigen inhoud toevoegen. Toepasselijke afbeeldingen, uw eigen informatie, logo's etc.

Het mooiste bewijs voor de gebruikersvriendelijkheid van ons product kregen wij van een abonnee: "Ik had het weekend uitgetrokken om mijn site in orde te maken maar na anderhalf uur was ik al helemaal klaar!"

Klik bovenin op 'Aanmelden' om nu niet langer uit te stellen en uw eigen website te starten. Of klik boven in het menu om nog meer over Chronick Pro te lezen.

Vorige pagina