Een website kon niet ontbreken..

"Na 6 jaar intensieve studie en veel praktijk, was ik NLP trainer en coach en kon ik aan de slag met mijn eigen activiteiten. Natuurlijk wist ik dat ik dat een website tegenwoordig een 'must' is. Maar ik zag er wel tegenop. Ik ben niet zo’n techneut die alles wil uitzoeken. De handleiding van mijn GSM heb ik ook nooit bestudeerd. Het moet gewoon werken..!

Daarom ben ik zo blij met mijn Chronick website. Want die heb ik zelf gemaakt. Zo voelt het tenminste. De teksten had ik al redelijk in mijn hoofd zitten, dus dat was snel klaar. Maar die teksten online zetten viel me erg mee. En toen ook het toevoegen van foto’s nog lukte zag de site er gelijk prima uit. Ik was erg verrast dat ik binnen twee weken op pagina 1 stond bij de Google zoekresultaten voor 'NLP' en 'Weert'.

Ik ben benieuwd of het me gaat lukken om vanaf nu de site ook goed bij te houden en geregeld nieuws toe te voegen. Dat heb ik me in ieder geval wel voorgenomen. Aan Chronick zal dat niet liggen. Want het is, ook omdat het zo gemakkelijk is, echt hartstikke leuk om na een paar klikjes je eigen pagina’s op Internet te zien!"

Lisette Sickmann, Weert

Vorige pagina